Automaattisorvaus

Helapalalta onnistuu automaattisorvaus kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla. Automaattisorvaus tapahtuu siten, että tarvittavat osat tehdään tangosta, joka syötetään laitteeseen ja kone antaa ulos valmiit kappaleet. Kaikki laitteemme on varustettu tangonsyöttölaitteilla. Kankipituus voi olla 1-3 metriä. Normaalia sorvia käytetään pääasiassa isompien sarjojen tekoon, sadasta kappaleesta ylöspäin. Se on tarkoitettu yksinkertaisempien ja helppojen kappaleiden valmistukseen. Monimutkaisemmat ja suurempaa tarkkuutta vaativat osat tehdään CNC-sorvilla.

Automaattisorvaus koko Suomen alueelle

Teemme automaattisorvausta koko Suomen alueelle. Meillä on myös vientiä Venäjälle. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa sähköteollisuuden ja koneteollisuuden toimijoista, konerakentajista sekä erilaisista laite- ja konevalmistajista.

Sorvilla saadaan aikaan pyörähdyskappaleita. Jos kappaleeseen halutaan esimerkiksi uria tai kierteitä voidaan sorvin lisäksi käyttää myös työstökeskusta. Kun osia joudutaan siirtämään koneesta toiseen, voi niiden välille tulla heittoja ja keskinäinen yhteneväisyys kärsiä. Siksi jos asiakas haluaa tismalleen keskenään samanlaisia osia, käytetään usein CNC-sorvausta. Yleisimpiä automaattisorvauksella valmistettuja kappaleita ovat esimerkiksi insertit ja holkit.

Yhteistyökumppaneidemme ansiosta voimme toimittaa laajojakin kokonaisuuksia. Heidän kauttaan saat sorvauksen lisäksi vaikka tuotteiden pintakäsittelyt ja muut jatkojalostustoimenpiteet.

Automaattisorvaus eri materiaaleille

Omaamme laajan osaamisen eri materiaalien työstämisestä ja eri alojen tuotteista. Tämän ansiosta pystymme auttamaan asiakasta löytämään paras ja kustannustehokkain valmistustapa kullekin tuotteelle. Työstössä voimme käyttää monia eri materiaaleja, kuten muovia, kuparia, alumiinia, messinkiä ja pronssia. Valmistamme kappaleet yleensä asiakkaan valmiiden suunnitelmien mukaan, mutta tarvittaessa voimme myös tarjota suunnitelmien tekoa.

Toimitusaikamme on 7 – 10 työpäivää. Ainoastaan harvinaisemmissa materiaaleissa, kuten palon- ja tulenkestävissä voi toimitusaika olla pidempi. Nämä materiaalit pitää yleensä tilata Suomen ulkopuolelta, mikä pidentää tuotteiden toimitusaikaa.

Automaattisorvaus 40 vuoden kokemuksella

Helapala on jo yli 40 vuotta alalla toiminut vakavarainen perheyritys. Työllistämme tällä hetkellä 6 henkilöä ja liikevaihtomme oli viime vuonna 1,3 miljoonaa euroa. Asiakkaanamme saat korkealaatuiset tuotteet kilpailukykyisin hinnoin. Koska olemme suhteellisen pieni yritys, pystymme tarjoamaan joustavaa palvelua, mikä auttaa sinua säästämään aikaa ja rahaa. Helapalasta saat halutessasi pitkäaikaisen kumppanin kaikkiin automaattisorvaus ja koneistustarpeisiisi.

Automaattisorvattuja kappaleita

Asiakkaan ottaessa meihin yhteyttä, pyydämme ensin tarkat tiedot tarvittavista tuotteista ja teemme niiden tietojen pohjalta asiakkaalle kirjallisen tarjouksen. Sovitusta työstä teemme kirjallisen tarjouksen. Näin kumpikin osapuoli tietää tarkalleen mitä on sovittu ja mihin hintaan.

Ota siis yhteyttä niin kartoitetaan sorvaustarpeesi ja katsotaan yhdessä paras mahdollinen toteutustapa tarvitsemillesi kappaleille.

Helapala Oy

Kivikummuntie 6 | 07955 TESJOKI

Helapala Oy

+358 19 514 451

Walter Aaltonen

+358 440 515 420Meidät tavoittaa parhaiten puhelimitse, mutta voit jättää myös oheisella lomakkeella yhteydenotto- tai tarjouspyynnön. 

Yhteydenottolomake