CNC-koneistus alan kokeneelta ammattilaiselta

CNC-koneistus onnistuu Helapalalta vankalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Me toimimme teollisuuden alihankkijoina ja tuotamme CNC-koneistuksella kappaleita teollisuuden tarpeisiin. Asiakkaisiimme kuuluvat mm. sähköteollisuuden toimijat, kone- ja laitevalmistajat sekä koneteollisuus Suomessa, Virossa ja Venäjällä.

Mitä on CNC-koneistus?

CNC-koneistus on tietokoneohjattua koneistusta. Käytämme tietokoneohjattuja sorveja ja työstökeskuksia, joilla tuotamme erinäköisiä kappaleita asiakkaan toiveiden mukaan.

Kappaleita voidaan valmistaa yksittäin tai sarjatuotantona. Meillä onnistuvat niin pien- ja kuin suursarjat. Kerro mikä on tarpeesi, me toimitamme sinulle piirustustesi mukaan CNC-koneistetut kappaleet jouhevasti ja luotettavasti!

CNC-koneistetut kappaleet

Koska CNC-koneistus on tietokoneohjattua, me pystymme tällä tekniikalla tuottamaan hyvin mittatarkkoja ja korkealaatuisia kappaleita. Valmistamme kappaleet aina asiakkaan kuvien ja piirustusten pohjalta.

Kappaleiden ominaisuudet ja mitat

CNC-koneistuksella pystymme toteuttamaan hyvin erinäköisiä kappaleita eri ominaisuuksilla: Työstökeskuksilla voimme tuottaa esim. pyöreitä, neliskulmaisia tai monikulmaisia kappaleita, joihin voi työstää mm. kierteitä, sorvauksia tai jyrsintöjä.

Kappaleen halkaisijan tulee olla vähintään 6 mm ja enintään 70 mm. Kappaleen enimmäispituus 150 mm.

Kappaleiden materiaalit

Kappaleiden materiaalikirjo on laaja. Ne voivat olla ruostumatonta terästä, haponkestävää terästä, rautaa, muovia, tinapronssia, messinkiä tai alumiinia. 

Miksi tilata CNC-koneistus meiltä?

Olemme pieni yritys, joten palvelumme on joustavaa ja nopeaa. Meiltä saat yksilöllistä palvelua heti, eikä kahden viikon päästä!

  • Palvelumme on joustavaa ja ihmisläheistä
  • CNC-koneistukset vankalla ammattitaidolla
  • Panostamme koulutukseen ja käytännössä oppimiseen
  • Meiltä löytyy vuosikymmenien kokemus koneistuksesta
  • Olemme luotettava yhteistyökumppani
  • Tilatut kappaleet valmistuvat aikataulussa kilpailukykyiseen hintaan

CNC-koneistus monipuolisesti ja laadukkaasti

Kappaleet meiltä piirustusten mukaan mittatarkasti

Toteutamme kaikki CNC-koneistustyöt suunnitelmien perusteella. Jos sinulta löytyy kuva tai piirustus haluamastasi kappaleesta, niin lähetä se meille ja laskemme piirustuksen perusteella sinulle tarjouksen. Tarvittaessa autamme myös kappaleen suunnittelussa.

Tilaamasi tuotteet valmistuvat nopeasti ja mittatarkasti. CNC-koneistus on tietokoneohjattua, joten pystymme tuottamaan hyvinkin hienorakenteisia ja korkealaatuisia osia. Normaali toimitusaikamme on 10 päivää.

Koneistusta yli 40 vuoden kokemuksella

Olemme pieni perheyritys. Aloitimme toimintamme vuonna 1974 valmistamalla osia huonekaluteollisuudelle.
Tästä historiasta juontaa myös yrityksemme nimi - Helapala Oy.

Vuosien varrella meille on karttunut koneistuksesta vankkaakin vankempi kokemus ja lisää oppia olemme hakeneet koulutuksista. Olemme kokeneet koneistuksen kehityksen automaattisorvauksesta CNC-koneistukseen. Kuitenkin yksi on ja pysyy, nimittäin intomme ja halumme palvella asiakkaitamme! Meiltä saat luotettavaa ja ihmisläheistä asiakaspalvelua, heti!
Tutustu konekantaamme »

Koneistus joustavasti ja ammattitaidolla!

Ota yhteyttä! Soita tai lähetä sähköpostia, niin jutellaan lisää koneistustarpeistasi.

Katso yhteystiedot »

Helapala Oy

Kivikummuntie 6 | 07955 TESJOKI

Helapala Oy

+358 19 514 451

Walter Aaltonen

+358 440 515 420Meidät tavoittaa parhaiten puhelimitse, mutta voit jättää myös oheisella lomakkeella yhteydenotto- tai tarjouspyynnön. 

Yhteydenottolomake