CNC-sorvaus

CNC-sorvaus onnistuu Helapalalta pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Teemme CNC-sorvausta asiakkaan toiveiden mukaan metallialan kone- ja laitevalmistajille ja alihankintana sähköteollisuudelle. Toimialuettamme on koko Suomi ja myös ulkomaat. 

CNC-sorvaus mahdollistaa myös monimutkaisten kappaleiden valmistuksen

CNC-sorvilla pystytään toteuttamaan hyvin monimutkaisiakin kappaleita ja tuotteita, jotka vaativat suurta tarkkuutta. Yksinkertaisempia osia varten käytämme usein automaattisorvausta. Sillä saadaan nopeasti tehtyä suuriakin sarjoja. CNC-sorvissa on vastakarat ja pyörivät työkalut. Sillä saadaan tehtyä monimutkaiset kappaleet kerralla valmiiksi ja yhdellä ainoalla koneella. Tämän ansiosta kappaleista tulee keskenään täysin samanlaisia. Toisin kuin normaalissa sorvissa, CNC-sorvauksessa ei kappaletta tarvitse siirtää koneesta toiseen eri työvaiheita varten. Tämä eliminoi kappaleisiin tulevat eroavaisuudet. CNC-sorvilla saadaan siis laadukkaampaa jälkeä kuin perussorvilla.

cnc-sorvaus kuvituskuva työstä
cnc-sorvaus esimerkki valmiista tuotteista

Hyvin usein asiakkaamme tarvitsevat osaa ainoastaan yhden kappaleen, mutta kappalemäärät voivat olla oikeastaan mitä vain yhdestä ylöspäin. Olemmekin toteuttaneet hyvin erilaisia ja erikokoisia kokonaisuuksia. Esimerkkejä yleisimmistä tuotteista ovat letkukarat, laakeripesäsorvaukset, jatkoakselit, erinäiset putkiyhteet ja adapterit.

CNC-sorvaus eri materiaaleille

CNC-sorvaus voidaan suorittaa monipuolisesti eri materiaaleille; muoville, kuparille, alumiinille, messingille ja pronssille. Toimitusaika tilauksesta valmiiseen tuotteeseen on normaalisti 7-10 työpäivää. Harvinaisempien materiaalien ollessa kyseessä, voi toimitusaika olla pidempi, jos niitä ei löydy Suomesta ja ne joudutaan tilaamaan ulkomailta. Tällaisia voivat olla tulen- ja haponkestävät materiaalit.

Kokemusta yli 40 vuotta

Helapala on jo yli 40 vuotta sitten perustettu perheyritys. Yrityksemme alkuaikoina olimme erikoistuneet valmistamaan tuotteita kalusteteollisuudelle, mistä juontaa nimemme Helapala. Nykyisin yrityksemme työllistää kuusi henkilöä. Pienenä yrityksenä pystymme tarjoamaan joustavia palveluita ja siten säästämme asiakkaan aikaa ja rahaa. Pitkä kokemuksemme alasta ja nykyaikainen konekantamme mahdollistaa laadukkaiden tuotteiden valmistamisen kustannustehokkaasti. Vakavaraisuutemme ansiosta saat meistä tarvittaessa pitkäaikaisen yhteistyökumppanin. 

Laaja ja luotettava yhteistyökumppaneidemme verkosto mahdollistaa laajojenkin kokonaisuuksien tilaamisen kauttamme. Saat sorvaustyön lisäksi myös tarvittaessa kappaleiden pinnoitukset ja muut jatkojalostustoimenpiteet. Juuri tämän ansiosta pystymme tekemään laserleikkeet isoillekin osille, esimerkiksi 5m akseleita tai ohutlevytöitä. Teemme yleensä tuotteet valmiiden suunnitelmien pohjalta, mutta meillä on valmius myös suunnitelmien tekoon.

CNC-Sorvaus joustavasti ja ammattitaidolla!

Ottaessasi meihin yhteyttä kartoitamme ensin tarkoin tarpeesi ja autamme löytämään parhaat ja kustannustehokkaimmat valmistustavat tuotteillenne. Teemme tämän jälkeen kirjallisen tarjouksen ja jos hyväksyt tarjouksen, teemme sen pohjalta tilaussopimuksen.

Ota siis yhteyttä CNC-sorvauksen rautaiseen ammattilaiseen niin saat varmasti laadukkaat tuotteet.

Soita tai lähetä sähköpostia, niin jutellaan lisää koneistustarpeistasi.

019 514451 | 044 0515420 | -
Helapala Oy / CNC-sorvaus

Helapala Oy

Kivikummuntie 6 | 07955 TESJOKI

Helapala Oy

+358 19 514 451

Walter Aaltonen

+358 440 515 420Meidät tavoittaa parhaiten puhelimitse, mutta voit jättää myös oheisella lomakkeella yhteydenotto- tai tarjouspyynnön. 

Yhteydenottolomake